Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pare dni temu przed rozpoczęciem dość długiej (1.3k km) trasy dolewałem płyn chłodniczy i w zbiorniku był widoczny ten słynny bagnecik/miarka z kulką. Następnego dnia po zrobionej trasie chciałem sprawdzić płyn chłodniczy ale ku mojemu zdziwieniu bagnet/miarka nie jest już widoczna w ogóle w zbiorniku a całość wygląda tak jak na zdjęciu

Próbowałem ten bagnet jakoś namierzyć palcem ale nic to nie dało. Ktoś wie o co chodzi? pierwszy raz przytrafiła mi się taka sytuacja 

IMG_7673.png

Opublikowano

Mam u siebie podobnie też mi się ułamał, tylko że mi udało się go wyłowić. Po prostu plastik po pewnym czasie w tak wysokiej temperaturze ma dość.

Opublikowano
13 minut temu, QWERtyy napisał(a):

Mam u siebie podobnie też mi się ułamał, tylko że mi udało się go wyłowić. Po prostu plastik po pewnym czasie w tak wysokiej temperaturze ma dość.

ok czyli w sumie najbezpieczniej w takiej sytuacji najlepiej nie jeździć tylko spuścić cały płyn i wygrzebać resztki tego bagnetu?