Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chciałbym mieć Androida w mojej 123d ale wszędzie są ekrany wystające a ja bym chciał zachować oryginalny wygląd. Czy jest gdzieś takie radyjko podobne do oryginału tak jak na zdjęciu? Przeszukałem neta i nie mogę znaleźć a wiedziałem na zdjęciach że niektórzy tak mają. Zastanawiam się czy może przekładają ekran?

s-l400.jpg

Opublikowano

Chce wymienić na android auto ale nie chce tego sterczącego ekranu tylko toki jak mam w tej wnęce. Czy jest coś takiego do kupienia.

bmw-e87-e88-1-series-ccc-idrive-apple-carplay-android-auto-integration.jpg

rBVaWF2nzySAYKKzAAM8QMmHwcA757.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie widziałem jeszcze ekranu któty byłby wmontowany zamiast tego wyswietlacza.Na moje to jakiś ulep bo raczej nikt nie dopasuje wyświetlacza w ten sposób. Do tego idrive starszej wersji ty masz cica więc pewnie masz tego lepszego.Co do android auto nie używam tego i nie uzywałem nigdy wystarczy mi głośnomówiący...Rozbuduj swojego cica do prof zamontuj comboxa i sprawa załatwiona...