Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie e38 w dieslu i nic wiecej..jechalem ostatnio 730d i 740d i 740i wniosek...730d jest najlepszym rozwiazaniem!!! prawie zadnie roznicy w przyspieszeniu miedzy 3.0 a 4.0 d..a 4.4i za duzo pali 20l w miescie 3.0d 10,6 a 4.0d 15-16litrow..wic taki diesel sie kalkuluje,a do tych ktorzy ich nie lubia nie widze problemu kupcie benzyne!!!

i kolego "rolniku" co czesto swoja e39 jezdzisz czesto na bazar..luz rozumiesz luz..pozatym masz smieszne auta w swojej zagrodzie najpierw twingo teraz corsa ..co do ostrzezenia..ktore nie slusznie dostalem!!! "wolnosc slowa" ...pisze o "pelikanie" tak samo jak pisze on o bmw cytuje" diesel na pole" lub ze " ryksza". pozatym on stwierdzil ze diesel to porazka a ja twierdze ,ze on jest taki jak napisalem..czemu on jest bez winy kiiedy pisal takie glupoty? dla mnie np diesel to extra sprawa..czy to znaczy ze nie moge tego powiedziec? moge tak samo jak to ze pelikan jast taki jaki jest..i jeszcze raz potwierdzam ,ze e38 czy to 725tds czy 730d i 740d sa samochodami bmw tzn zaprojektowane z mysla o ludziach!!! wiec panowie gadanie ze nie ma czym jezdzic...smieszne,, :duh:

Opublikowano
Zamykam. best nie po to został zamknięty jeden wątek, żebyś za chwilę otwierał następny. Jak będziesz tak dalej postępował szybko doczekasz się kolejnego ostrzeżenia. Tym razem za "śmiecenie".
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.