Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich na forum i mam nadzieje ze mi pomozecie.Otoz mam wielki klopot z moja e30.Mam model 320i i motor m20 ktory nie rozpedza sie jak dawniej nie ma reakcji od 3000 tys bez obciazenia sie wkreca natomiast jak jade to ja muli .Na postoju silnik rowno nie pracuje na gazie jest nieco lepiej ale i tak nie idzie jak trzeba.Dodam ze przeplywomiez tzreci podmienilem od znajomego i nic sonda chodzi swiece nowe przewody tez jedyne co to wydech mam dziurawy i troche katalizator i dziwi mnie ze zjednej rury spaliny sa cieple z drugiej zimne.Prosze was o pomoc bo juz mnie to zalamuje i brak kasy na dalsze nie potrzebne wymiany czesci.Na kompie zero bledow a silniczek krokowy czysczony i chodzi bez zadnych zaciec.Pompa podaje dobrze czy to moze byc wina np katalizatora moze jest zapchany.POMOCY.........