Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

odebralem dzisiaj moje nowo zakupione e36 od lakiernika i mechanika (stukniety blotnik i drzwi) i zablokowalo mi radio (na wyswietlaczu jest "code") Czy musze je dac rozkodowac, czy moze moze jest jakis program ?

Dzieki!!!1 wielkie!!!

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Opublikowano
witam,

odebralem dzisiaj moje nowo zakupione e36 od lakiernika i mechanika (stukniety blotnik i drzwi) i zablokowalo mi radio (na wyswietlaczu jest "code") Czy musze je dac rozkodowac, czy moze moze jest jakis program ?

Dzieki!!!1 wielkie!!!

wyciągnij radia i podaj nr seryjny zaczynający sie na BP....... (jest wybity z boku radia)

Żeby wyciągnąc radio: zdejmij boczne zaśleki o ile są, wsadz w te dziury wyjmaki a jak nie masz to cos wymyśl: gwożdzie lub coś podobnego i wyciagasz radio

Be eM Wu
Opublikowano
wyciągnij radia i podaj nr seryjny zaczynający sie na BP....... (jest wybity z boku radia)

Żeby wyciągnąc radio: zdejmij boczne zaśleki o ile są, wsadz w te dziury wyjmaki a jak nie masz to cos wymyśl: gwożdzie lub coś podobnego i wyciagasz radio

Nr seryjny podaj w temacie dot. kodów, a jeśli porada pionow'a odnośnie wyjęcia radia nie wystarczy to także jest na forum temat o tym. Ten wątek zamykam. Na przyszłość - tytułuj poprawnie tematy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.