Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nigdzie na forum nie znalazłem takiej informacji do mojego modelu.Mam 2 pytania.Po pierwsze czy kontrolka Check engin powinna sie zapalic juz przy przekręceniu kluczyka i po uruchomieniu auta zgasnac,czy nie powinna sie zapalac i dopiero wrazie awarii któregos z systemów elektronicznych silnika zaswiecic(U mnie się nie swieci na włączonym zapłonie BMW E39 520)I drugie temperatura wody u mnie w aucie osiaga 90 stopni po około 7 km.ale ciepło w aucie mam bardzo szybko.Co wy na to
Opublikowano
sprobuj wlaczyc ogrzewanie na max i zobacz czy wtedy spada temperatura, powinna spasc, wiesz, nie zdziwiloby mnie to ze po 7 km, jesli to zakorkowane miasto, ale jesli w trasie Ci tak grzeje...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:P no własnie o to chodzi ze jezdze po Berlinie,a tu jest masakra z korkami,co do grzania to sie nie grzeje bo na trasie dojdzie do 90 stopni i koniec.Tylko zastanawia mnie po jakim czasie powinno byc 90 stopni.Ja na trasie musze jechac około 13 km.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
panowie prosze o odpowiedzi na temat tej kontrolki jak w tytule,bo nigdzie tego ustrojstwa nie mogę znalezc.
Opublikowano
Cześć mam takie samo BMW, u mnie też ta kontrolka sie nie zapala a podczas testu zegarów pali się, ale podobno ta kontrolka działa tylko w wersjach amerykańskich tak mi kiedyś ktoś na forum odpowiedział, tylko na innym nie tym
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wielkie dzięki,u mnie jest tak samo jak u ciebie :D ,odrazu mi lepiej.Bardzo dzieki za odpowiedz :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro masz taki samo bmw,to moze pomozesz mi w jezscze jednej kwestii,chodzi o zmiane jezyka na wyswietlaczu,próbowałes juz z tym cos zrobic?ja mam niemiecki,ale w testach nie moge tego zmienic np.na angielski.