Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, taki temat - G30 530i 2018 - mam obecnie fotele sporty w alkantarze te pół elektryczne - przesuwanie przód-tył ręczne i bez pamięci. Chciałbym mieć pełną elektrykę z pamięcią. Zakładam że najszybszą formą będzie zmiana foteli na full elektryk z pamięcią (plus oczywiście dodatkowe mody pozwalające na wykorzystanie tej elektryki i pamięci).

Czy ktoś zna albo jest w stanie zidentyfikować jaki nr mają te fotele co ułatwiłoby mi ich szukanie.

Ewentualnie może wiecie czy da się zmodyfikować te które mam tak żeby były full elektryczne z opcją pamięci?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć, taki temat - G30 530i 2018 - mam obecnie fotele sporty w alkantarze te pół elektryczne - przesuwanie przód-tył ręczne i bez pamięci. Chciałbym mieć pełną elektrykę z pamięcią. Zakładam że najszybszą formą będzie zmiana foteli na full elektryk z pamięcią (plus oczywiście dodatkowe mody pozwalające na wykorzystanie tej elektryki i pamięci).

Czy ktoś zna albo jest w stanie zidentyfikować jaki nr mają te fotele co ułatwiłoby mi ich szukanie.

Ewentualnie może wiecie czy da się zmodyfikować te które mam tak żeby były full elektryczne z opcją pamięci?

Numery to chyba bez sensu, bo nimi tez nie operują ludzie, którzy sprzedają fotele.

Z reszta caly fotel nie ma numeru gdyz sklada sie z wielu czesci i kazdy ma swoj numer.

Mozna wymienić elektronike fotela, dolozyc panel z przyciskiem, zakodowac i bedzie

Opublikowano
Pewnie masz rację, ale w takim razie na początek musiałby przerobić ręczne przesuwanie przód-tył na elektryczne - czyli potrzebuję znać nr części do tego a sprzedawcy tym już się posługują ;)