Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zacznę od tego , że szukałem podobnego wątku,być może nieskutecznie.Z góry przepraszam

Mam E61 z 2009 navi business.Jak ja mam sprawdzić czy ta navi działa?czy mogę skądś pobrac jakieś mapy i wypalić na dvd?jak to wygląda od strony technicznej?czy tylko dvd z mapą mi będzie potrzebne?Uprzedzam,nie denerwować się na mnie,tylko mi podpowiedzieć proszę.Nie znam się,to grzecznie pytam i dziękuję z góry.

Ps może jakiś tutorial krok po kroku.Czy te mapy można aktualizować ,czy poprostu szukać takich ,które są jak najnowsze i pobierac itd

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz mapy Business. Tylko takie do tej navi paduja i mozesz je ściągnąć tu

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232&sid=df877d73b179b49be894b7c0a707a51a

Ostatnia wersja to 2019 i wiecej aktualizacji nie bedzie. Nagrywasz na plyte przy uzyciu np. programu imgBurn. Szalu sie nie spodziewaj, bo to juz przeżytek. Funkcjonalność zerowa, w porownaniu z telefonem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napęd czyta ci myzyke? Moze padnięty. Na plycie po nagraniu masz pliki, a nie ten plik z obrazem? Mozesz sprobować tez na innej marce plyty. Ja najbardziej preferuje SONY.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To zostaje tylko ewentualnie zmienić firme DVD
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moze byc jeszcze blokada zalozona chyba - wersja flotowa