Skocz do zawartości

Kasowanie inspekcji po wymianie płynu hamulowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie znalazłem na forum , więc ... mechanik wymienił mi płyn hamulcowy. Jak mogę wykasować inspekcję, aby komputer pokazywał czas/ datę do następnej wymiany ( podobnie, jak np. klocków hamulcowych ) ? Przy okazji polecam ATE DOT4 SL.6 . Ma super recenzje w testach.
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
  • Autor
Co to za mechanik, co wymienił płyn i nie wykasował wskazań ? :mad2:

A pytanie jest aktualne. A Ty wisz, czy tylko komentujesz, dla własnej satysfakcji ? Aby tylko coś napisac..

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano

Dziwi mnie cały czas, że ludzie wstawiają auto gdzieś pseudo-mechanikowi do szopy, a potem lament.

Tak , wiem.

Jak biały człowiek podpinam Carly i sobie kasuję.

http://images.spritmonitor.de/1244128.png - ekologia pełną gębą :lol:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Najczesciej używam do inspekcji programów, ale jak nie masz to zobacz czy z licznika sie nie da. Tylko nie ruszaj klocków hamulcowych przod i tyl, bo podobno sa jakoes problemy, jak nie masz nowych, ale to tylko z tego co czytalem. Sam nie kasuje licznikiem.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Najczesciej używam do inspekcji programów, ale jak nie masz to zobacz czy z licznika sie nie da. Tylko nie ruszaj klocków hamulcowych przod i tyl, bo podobno sa jakieś problemy, jak nie masz nowych, ale to tylko z tego co czytalem. Sam nie kasuje licznikiem.

Na reszcie merytoryczna odpowiedź. Bardzo dziękuję