Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak to u Was wyglada z tymi kropkami matrix po przyciemnieniu tylnych bocznych szyb oraz tylnej szyby ? Czy te kropki tzw matrix są równomiernie oklejone czy jednak widać jakieś różnice ? Moje są gdzie nie gdzie nierówne i nie wiem czy potrzeba więcej czasu bo teraz jest drugi tydzień po oklejeniu szyb lecz nadal mi się to nie podoba nie jest za równo . Jak to u Was wyglada ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Przeszukaj dokładnie i sprawdź wszystko aby znaleść dobrego fachowca .

U mnie już będą drugi raz zakładać folie na tylnia szybę ponieważ raz były białe pęcherze jak by ktoś farba biała chlapną . Teraz drugi raz są pęcherze na paskach od ogrzewania szyby . Osobiście szczerze mówiąc drugi raz bym nie podjął decyzji aby okleić szyby folia . Jak patrzę jak to wyglada w oryginale to nie ma porównania .. następnym razem będę szukał auta z oryginalnymi przyciemnionymi szybami .

Daj znać jak u Ciebie .

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawe jak to wyglada na aucie .

Niestety u mnie już tak zostanie takie białe ślady w okolicach lini grzewczych szyby . Odpowiedziałem 3 firmy dla pewności czy da się coś z tym zrobić i wszyscy powiedzieli ze niestety nie .

Kolejny raz na pewno się nie zdecyduje na przyciemnianie szyb .

Daj znać jak u Ciebie

Pozdrawiam