Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam e36 compact i mam takie pytanie jak nazywa w sumie nazywaja te filtry co sa sprzodu pod maska pod szyba takie dwa male bo bym je wymienil bo brudne troche a niewiem jakie to sa kabinowe czy co hi hi ? a jeszcze moze mi podpowiecie gdzie sie znajduje kabinowy ?? bo sprawdzalem pod schowkiem ale tam nic takiego nie widzialem ... :oops:
Opublikowano
a jeszcze jedno pytanko czym sie rozni 316i od 316i kat. i co oznacza to "With air condit. (E 36-5) " i to 'With air-conditioning system "
Opublikowano
hi jeszcze raz ja hi patrzylem na tego filtrona i niema tam takich dwoch filtrow jakie ja mam pod maska hi moze mi pomozecie znalesc te filtry dodam ze mam klime i silnik 1,6 i niewiem czy to ma jakas roznice ale auto jest francji z gory dzieki wszystkim za pomoc
Opublikowano
hi jeszcze raz ja hi patrzylem na tego filtrona i niema tam takich dwoch filtrow jakie ja mam pod maska hi moze mi pomozecie znalesc te filtry dodam ze mam klime i silnik 1,6 i niewiem czy to ma jakas roznice ale auto jest francji z gory dzieki wszystkim za pomoc
Opublikowano
aaa jeszcze jedno auto jest z 95 roku i na jaki przedzial mam sie partrzec ten 9/94->8/95 czy moze ten 9/95->10/00 ????
Opublikowano
to chyba bedzie ten CU 1006-2 hi i musze dwa takie kupic hi a niewiesz moze jak sie ksztaltuja ceny takich filtrow ? i jak mam znalesc ten filtr na allegro bo niemoge znalesc