Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim, jako że jest to moja pierwsza zima z BMW przychodzę z pytaniem, dziś przy włączonej kontroli trakcji i próbie wpadnięcia w poślizg zauważyłem dziwne chwilowe chrobotanie/buczenie, tak samo jest gdy ostro zahamuje, gdy trakcje czyli DTC wyłącze problem przy poślizgu znika, jest to normalne ? wyczytałem że jest to podobno normalna praca ABS i nie ma się czym przejmować, jednak wole zadać pytanie czy ktoś tak ma i czy ewentualnie się coś nie sypie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na tym polega ta kontrola tralcji. Pilnuje aby auto jechało swoim torem i przyhamowuje to koło, ktore traci przyczepność.
Opublikowano
Okej dzięki za odpowiedź, bo troszkę się wystraszyłem :lol: zapomniałem dodać że ten dźwięk dochodzi z przodu samochodu :?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przynajmniej masz info że auto próbuje wrócić na tor jazdy . W F11 to nawet nie wiesz kiedy [BAD] zaczyna uciekać bo tak izoluje kierowcę od wszystkiego . W sumie jak już wiesz ze lecisz bokiem to czasem jest za późno :D
  • 5 tygodni później...