Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, w module jbbf mam błąd a731, odcina mi napięcie na navi, stało się tak gdy chciałem odpalić samochód i okazało się że akumulator był za słaby, akumulator naładowany i adaptacja zrobiona, błąd nadal nie znika, wcześniej pojawiał mi się problem z prawą lampą że spalona żarówka i jakiś czas było ok i nadal to wyskakuje, mam inny moduł to go podmnienie, jbbf zamieniłem na inny i jest to samo :(, nie mam pojęcia dlaczego odcina mi navi. Może miał ktoś taki problem ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten bląd mówi, że za dużo razy urzadzenie podpięte pod niego się odpala i wylacza, resetuje. Jak wpiszesz sobie w google ten błąd to czesto wystepuje z uszkodzonymi (zalanymi wodą) lampami. Obejrzyj te lampe dokładnie, zobacz czy elektronika nie gnije.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie musi być nic zwiazanego z navi. Po prostu navi jest zasilana z terminalu 30g-f. Jak go rozłacza to po prostu odczuwasz go na navi, ale rozłacza ja przez inne urządzenie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz hak? Podeslij VIN lub napisz miesiąc i rok produkcji auta oraz silnik