Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem i prosze o pomoc jestem na kupnie bmw 730 mam okazje zamiany na taka bmke ale dziwi mnie jej cena czy jest to mozliwe aby takie auto z roku96 kosztowalo 9000 zl i jeszcze chcialem zapytac czy w 96 rok wychodzil jeszcze ze starym przodem bo ten wlasnie taki ma

Opublikowano
W 96 roku byly juz E38 a nie E32 :!: Prawdopodobnie to auto to skladak z 96 roku.

a w takim wypadku jest warte może 5tyś jeżeli jest to V8 i ze 2 jeżeli R6 więc cena jest z Księżyca.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

a przepraszam...bylem pewien ,ze mowa o e38 bo w 96 nie produkaowali e32..chyba do '94..

w takim razie 9tys za e32 to duzo ..za duzo..

Opublikowano
dziekuje za odpowiedzi juz teraz wiem ze to skladak bo zapytalem teraz mam problrm czy go wziasc? bo to nie jest silnik v8 a ladnie utrzymany samochod co o tym myslicie?
Opublikowano

Za 9000 ????

Właściciel chyba oszalał. Składaki są niesprzedawalne.

Za niewiele więcej znajdziesz V8.

3-4 tysiące to można dać jak jest w idealnym stanie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

nie działaja mi kierunkowskazy w e32

nie swieci sie nic na desce jak je właczam, poprostu zero jakiegos kontaktu, co to moze byc i jak znależć?? bezpieczniki mam całe nie popalone, moze jakis przekaznik?? jak tak to który?? :cry2:

Opublikowano

Za 3 - 4 tys w idealnym stanie ? Panowie nie przesadzajcie. Za 3-4 tys to rowera (pojazd jednośladowy nie mówie o marce samochodu) nie kupi dobrego a co niektórzy chcą E32 kupić w idealnym stanie za te pieniądze.

A może jeszcze nową z fabryki za te pieniądze byście chcieli co ? Przecież to co napisane jest w dokumentach to sprawa drugoplanowa,pare lat temu tak sie rejestrowało auta a to nie znaczy ze samochod jest spawany z 4 ćwiartek,to nie dokumentami się jeździ tylko samochodem.