Skocz do zawartości

bmw 730 E 32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem i prosze o pomoc jestem na kupnie bmw 730 mam okazje zamiany na taka bmke ale dziwi mnie jej cena czy jest to mozliwe aby takie auto z roku96 kosztowalo 9000 zl i jeszcze chcialem zapytac czy w 96 rok wychodzil jeszcze ze starym przodem bo ten wlasnie taki ma

Opublikowano
lift byl 98roku chyba po wakacjach,a rzeczywiscie 9tys to mala cena..
Opublikowano
W 96 roku byly juz E38 a nie E32 :!: Prawdopodobnie to auto to skladak z 96 roku.
Opublikowano
W 96 roku byly juz E38 a nie E32 :!: Prawdopodobnie to auto to skladak z 96 roku.

a w takim wypadku jest warte może 5tyś jeżeli jest to V8 i ze 2 jeżeli R6 więc cena jest z Księżyca.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

a przepraszam...bylem pewien ,ze mowa o e38 bo w 96 nie produkaowali e32..chyba do '94..

w takim razie 9tys za e32 to duzo ..za duzo..

Opublikowano
  • Autor
dziekuje za odpowiedzi juz teraz wiem ze to skladak bo zapytalem teraz mam problrm czy go wziasc? bo to nie jest silnik v8 a ladnie utrzymany samochod co o tym myslicie?
Opublikowano
Jezeli stan jest "IDEALNY" :mrgreen: nie ma sie do czego przyczepic, to mozna by sie zastanowic.... cena jest naprawde wysoka :roll: no i jeszcze skladak :doh:
Opublikowano

Za 9000 ????

Właściciel chyba oszalał. Składaki są niesprzedawalne.

Za niewiele więcej znajdziesz V8.

3-4 tysiące to można dać jak jest w idealnym stanie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
  • Autor
dziekuje za porady zrezygnuje z tego skladaka i poszukam czegos lepszego jak znajde znowu poprosze o porade pozdrawiam
Opublikowano

nie działaja mi kierunkowskazy w e32

nie swieci sie nic na desce jak je właczam, poprostu zero jakiegos kontaktu, co to moze byc i jak znależć?? bezpieczniki mam całe nie popalone, moze jakis przekaznik?? jak tak to który?? :cry2:

Opublikowano

Za 3 - 4 tys w idealnym stanie ? Panowie nie przesadzajcie. Za 3-4 tys to rowera (pojazd jednośladowy nie mówie o marce samochodu) nie kupi dobrego a co niektórzy chcą E32 kupić w idealnym stanie za te pieniądze.

A może jeszcze nową z fabryki za te pieniądze byście chcieli co ? Przecież to co napisane jest w dokumentach to sprawa drugoplanowa,pare lat temu tak sie rejestrowało auta a to nie znaczy ze samochod jest spawany z 4 ćwiartek,to nie dokumentami się jeździ tylko samochodem.