Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich

Czy jest możliwe doposażenie G20 w Night vision?Wiem ze trójka tego nie ma w ofercie ale może była by możliwość zaadaptowac to rozwiązanie z piątki.Z montażem pewnie nie było by dużego problemu ale czy teoretycznie da się to zakodować.Pozdrawiam

Edytowane przez Jacuss
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
może była by możliwość zaadoptować to rozwiązanie z piątki

Zaadoptować można dziecko... :mad2: :mad2:

Opublikowano (edytowane)

Kolego pikopiko nie wiem czy śmiać się czy płakać :lol: :duh:

Pierwsza sprawa to nie forum o tematyce językowej a po drugie ubogie chyba masz słownictwo skoro myślisz ze zaadoptować można tylko kogoś sprawdź znaczenie słowa a dowiesz się ze można zaadaptować coś do czegoś :lol:

Edytowane przez Jacuss
Opublikowano
Kolego pikopiko nie wiem czy śmiać się czy płakać :lol: :duh:

Pierwsza sprawa to nie forum o tematyce językowej a po drugie ubogie chyba masz słownictwo skoro myślisz ze zaadoptować można tylko kogoś sprawdź znaczenie słowa a dowiesz się ze można zaadoptować coś do czegoś :lol:

raczej ZAADAPTOWAĆ ;) https://sjp.pwn.pl/sjp/zaadaptowac;2541618.html

W temacie pytania to raczej nie jest to możliwe bo G20 nie ma takiej funkcji w żadnej z dostępnych konfiguracji, na żadnym z oferowanych rynków.

Opublikowano

Literówka wskoczyła fakt :lol:

Ale to chyba nie powód żeby zaśmiecać posta nie istotnymi wpisami no chyba ze kolega pikopiko zajmuje się wytykaniem błędów w pisowni :8)