Skocz do zawartości

F11 520d - nie działa przycisk NAVI ani TEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Od niedawna jestem posiadaczem F11 520d (2011r.), to moje pierwsze BMW. Auto jest wyposażone w mały ekran.

Na iDrive mam przyciski NAVI oraz TEL, lecz po wciśnięciu nic się nie dzieje. Na kierownicy również mam przyciski od telefonu i jest tak samo - nie działają. Na podsufitce znajduje się coś, co przypomina mikrofony do telefonu. W menu iDrive brakuje również menu Bluetooth oraz nawigacji - czy to oznacza, że auto nie ma ani BT, ani navi? Nie będę oszukiwał, że o ile navi nie jest mi specjalnie potrzebna, tak BT byłby całkiem przydatny...

Opublikowano
Te przyciski maja wszystkie auta ale nie muszą być aktywne. Poszukaj w google jakiegoś dekodera Vin i zobacz czy masz w wyposażeniu. Prawdopodobnie nie. Na szczęście w seri F doposażenie nie kosztuje fortuny. Graty plus kodowanie myślę że w 1000-1500zl powinieneś się zmieścić:)