Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moje BMW X1 E84 rocznik 2013 posiada MODUŁ BLUETOOTH MULF BMW 84.10-9 257 160-01. Po wizycie u mechanika przestał działać (bez problemu łączył się z telefonem w aucie przed wizytą). Nie można nawiązać komunikacji z telefonem (cały czas usiłuje łączy się bez skutku). Może moduł padł? W internecie jest dużo modułów bluetooth ale o tym numerze 84.10-9 257 160-01 nie znalazłem. Może jest jakiś typoszereg numerów które będą pasować. Według jakich numerów szukać żeby pasował?

Opublikowano

Na allegro wprowadź numer 925716001. Jest kilka sztuk. Ważne żeby były id serii E a nie F.

Co robiłeś u mechanika? Może jakiś przewód?

W menu opcja bluetooth wyświetla się czy jest niedostępna?

Opublikowano
Na allegro i otomoto nie ma modułu o numerze 925716001. Chyba łatwiej wygrać w TOTOLOTKA niż znaleźć dokładnie ten numer- katastrofa.
Opublikowano
Na allegro i otomoto nie ma modułu o numerze 925716001. Chyba łatwiej wygrać w TOTOLOTKA niż znaleźć dokładnie ten numer- katastrofa.

Szukaj na Allegro ogłoszenia naprawy, kiedyś się z tym spotkałem.

Opublikowano
Nie wiem jak szukasz ale ja widzę 3 sztuki. Poza tym to combox nie mulf. Wpisz sam numer na allegro, ponieważ ktoś błędnie oznaczył je jako wzmacniacze i przez to jeden jest nawet za 300zl;) Zobacz jeszcze wtyczkę czy nie jest zaśniedziała. Ostatnio ktoś miał podobny problem w e90, a to przecież technicznie prawie to samo auto.