Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Z tego co wydedukowałem przez złe ustawienia gazu mianowicie złe ciśnienie na reduktorze, korekty długoterminowe, oraz korekty krótkoterminowe zaczęły ingerować w korekty benzynowe, więc mam na jednym banku -25%, a na drugim +25%. Mam taki plan by ustawić to wszystko na nowo, ale do tego potrzebuje zresetować w inpie wszystkie adaptacje silnika, nie chce robić tego metoda prób i błędów, a nie znalazłem dokładnej instrukcji resetu adapatacji. Może ma ktoś ochotę mi z tym pomóc? :)
Opublikowano
Czy to wystarczy wejść w inpie w silnik, potem w błędy i nacisnąć F7 kasowanie adaptacji i adaptacje początkowe wgrają się na nowo?
Opublikowano

A month after purchasing a new BMW 740e, I have some experiences to share that I hope will help you make a more unbiased decision. The BMW engine has never let me down, and the interior has been upgraded to make the vehicle more opulent, particularly considering the low maintenance costs and accessibility of replacement parts where I reside. other.

tiny fishing