Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam g20 330i xdrive. Po 25 tys km na fabrycznej Pirelli rft zrobił się bąbel. Opona do wyrzucenia. Z uwagi na to że tych opon nie lubię i sa już trochę podjechane padła decyzja o zmianie wszystkich. Muszę więc kupić zestaw w rozmiarze 225 40 19. Co z waszego doświadczenia moglibyście polecić ? Również uwzględniając cenę/jakośc opony? Prawdopodobnie nie będę już kupował run flatow. Zależy mi na komforcie jazdy, nie jeżdżę zbyt szybko. Z pozdrowieniami i z góry dziękuję za podzielenie się opinią.
Opublikowano

Jeżeli runflat z * to najlepszy stosunek jakości do ceny ma Hankook. Jeżeli nie runflat to dla mnie najlepszą oponą jest Michelin Pilot Sport 4. Duży rant ochrony, świetny parametry i fajny wygląd, występują także z homologacją BMW. Zresztą są to opony typu performance oferowane w niektórych modelach podczas zakupu w konfiguratorze jako pierwszy wybór BMW.