Skocz do zawartości

Więcej niż samochód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Jestem zwykłym zjadaczem chleba. Nie szaleje na punkcie aut. Dla mnie to środek transportu. Z reguły auto mam ok 5 lat max i zmiana. Przeważnie kombi z ekonomicznym silnikiem. Nigdy nie sądziłem że kupię BMW. I w końcu kupiłem.

I wiecie co?

Ta marka ma duszę inną niż pozostałe samochody.

Same logo robi wrażenie już nie wspominam o komforcie jazdy oraz napędzie na tył.

Czuję że zaczęła się moja nowa przygoda.

Czuję że zakochałem się w samochodzie choć zawsze twierdziłem że tego nie zrobię.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW.

Marki która podbiła nie jedno serce, w tym moje.

Opublikowano
  • Autor

A tak przy okazji jak byłem na kanale, patrzeć pompkę i przewody, obejrzałem moją BeeMke od spodu.

Kurcze, ostatnio taki widok miałem naprawiając krzyżak mostu w mojej Scani. Jakie to wszystko wielkie, solidne.

Robi wrażenie. A posiadacze tych aut, módlcie się by żadnemu z Was nigdy wasza BeeMka nie stanęła na przejeździe- bo k###a pociąg wykolei jak nic!

Opublikowano
  • Autor
Ale numer. Szwagier oglądał moje e39 i mówi że też kupuje Bmw, ale nie że ja mam bo on już od 2lat jakieś obserwuje. Ta jasne, z tego co pamiętam to 2lata temu odgrażał się że kupuje Volvo.
Opublikowano
  • Autor

No panowie. Mam już urlop. Czyli pierwszy rodzinny wyjazd na wakacje BMką. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i posiadaczy Bawarek.

Życzę wszystkim spokojnego urlopu i bezpiecznego powrotu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Czarna Perła szła w trasie jak bestia i limuzyna. Szkoda tylko że na miejscu mi aku padł, zostawiłem włączoną lodówkę turystyczną. Się zapomniało ...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ostatnio zakupiłem drugi komplet felg.

Również Styling 33. Jedne będą na lato, drugie na zimę a wygląd auta pozostanie ten sam. I git.

Opublikowano
  • Autor

Gdzieś czytałem, ktoś napisał:

"Jeśli parkujesz swoje auto i idąc do domu ani razu się nie odwrocisz aby na nie spojrzeć, znaczy to że nie chcesz tego samochodu"

Ja nigdy nie mogę przejść obojętnie

Opublikowano
  • Autor
Z ust mi to wyjąłeś
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.