Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Jestem zwykłym zjadaczem chleba. Nie szaleje na punkcie aut. Dla mnie to środek transportu. Z reguły auto mam ok 5 lat max i zmiana. Przeważnie kombi z ekonomicznym silnikiem. Nigdy nie sądziłem że kupię BMW. I w końcu kupiłem.

I wiecie co?

Ta marka ma duszę inną niż pozostałe samochody.

Same logo robi wrażenie już nie wspominam o komforcie jazdy oraz napędzie na tył.

Czuję że zaczęła się moja nowa przygoda.

Czuję że zakochałem się w samochodzie choć zawsze twierdziłem że tego nie zrobię.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW.

Marki która podbiła nie jedno serce, w tym moje.

Opublikowano

A tak przy okazji jak byłem na kanale, patrzeć pompkę i przewody, obejrzałem moją BeeMke od spodu.

Kurcze, ostatnio taki widok miałem naprawiając krzyżak mostu w mojej Scani. Jakie to wszystko wielkie, solidne.

Robi wrażenie. A posiadacze tych aut, módlcie się by żadnemu z Was nigdy wasza BeeMka nie stanęła na przejeździe- bo k###a pociąg wykolei jak nic!

Opublikowano
Ale numer. Szwagier oglądał moje e39 i mówi że też kupuje Bmw, ale nie że ja mam bo on już od 2lat jakieś obserwuje. Ta jasne, z tego co pamiętam to 2lata temu odgrażał się że kupuje Volvo.
Opublikowano

No panowie. Mam już urlop. Czyli pierwszy rodzinny wyjazd na wakacje BMką. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i posiadaczy Bawarek.

Życzę wszystkim spokojnego urlopu i bezpiecznego powrotu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czarna Perła szła w trasie jak bestia i limuzyna. Szkoda tylko że na miejscu mi aku padł, zostawiłem włączoną lodówkę turystyczną. Się zapomniało ...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio zakupiłem drugi komplet felg.

Również Styling 33. Jedne będą na lato, drugie na zimę a wygląd auta pozostanie ten sam. I git.

Opublikowano

Gdzieś czytałem, ktoś napisał:

"Jeśli parkujesz swoje auto i idąc do domu ani razu się nie odwrocisz aby na nie spojrzeć, znaczy to że nie chcesz tego samochodu"

Ja nigdy nie mogę przejść obojętnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.