Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po zbliżeniu sią z kluczykiem do otwartego samochodu centralny zamek zachowuje się tak jakby chciał otworzyć zamki, robi wiele prób w koło, mimo, że auto jest otwarte. Jak zamykam auto to przymknie go, po czy otworzy (te same próby otwarcia w pętli co opisane wcześniej, powodują jego otwarcie). Z kluczyka jak klika otwórz/zamknij to reaguje za którymś razem. Na wideo można zobaczyć dokładnie te zachowania, poniżej linki. W czym może być problem ?

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
Ja akurat nie miałem żadnego błędu, u mnie samochód otwierał się jak podszedłem do niego, a tylko z jednej strony, tył za pasażerem otwierał się najszybciej więc wymieniłem ta klamkę i jest ok . Podobno odłączanie każdej też daje możliwość sprawdzenia. Nie wiem czy komputer pokaże która to.
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To chyba znalazł się winowajca, teraz zakup nowej klamki i po sprawie :cool2: .

Nowa 1800zł w aso

Opublikowano

Nowa 1800zł w aso

U chińczyka ok 150zł, u mnie jest ok 1 roku i bez zastrzezeń. Jakościowo i wyglądem nie na rożnicy między OEM i chińczykiem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1800 a 150 jest różnica.

Oby służyła jak najdłuzej,jaką kupiłes?

Ile dałeś za lakierowanie?

Opublikowano
Mam ciemny grafit, kupiłem czarna, przód wymieniłem z oryginału bo jest możliwość,a wewnętrzna część domowym sposobem,spray i jest ok. Myślę że mógłbym nawet zostawić czarną bo naprawdę nie jest widoczna.Nawet niech będzie sprawna z 3 lata to i tak pewnie samochodu nie będę miał dłużej niż 2 wymiany klamek :D . A sprzedawca z Alie ten który ma najwięcej opinii. Pewnie to ta sama fabryka co oryginał bo jakość,oznaczenia te same :cool2: .
Opublikowano
Zamawiałem z chin z aliee..., Nie u nas na allegro. One tam nie mają jakiś nazw producentów, sprzedawca który ma najwięcej opinii po sprzedaży klamek i najwięcej ich sprzedał,trzeba poszukać.