Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma pytanie - jak przestawić ustawienie lusterka prawego ( położenie ) podczas parkowania do tyłu ( samo obniżanie) Dla jasności : przełącznik w lewej pozycji - wsteczny , lusterko obniża sie automatycznie , ale chciałbym by pokazywało mi inny zakres, ale jeżeli przełącznik jest na lewej stronie to regulacji podlega lewe lusterko, przełączenie na prawo - prawe wraca w swoje standardowe ustawienie.
Opublikowano
Co masz na myśli pisząc inny zakres? Jeżeli chodzi Ci o pochylenie lusterka to można to zakodować choćby Bimmercode czy Carly z pomocą telefonu.
Opublikowano
Kolega ma na myśli ustawienie jak bardzo lusterko ma się opuścić jak funkcja jest włączona.

Dokładnie - poprosze o info dokładnie gdzie mogę to znaleźć

Opublikowano
Dokładnie mogę Ci napisać jak powiesz którą aplikacją chcesz to zakodować. W Carly jest inaczej niż w Bimmercode. Więc dokładnie mogę napisać jak wybierzesz sposób. Taniej wyjdzie Bimmercode bo interfejs kupisz już za kilkadziesiąt PLN a zrobić można sporo samemu.
Opublikowano
Dokładnie mogę Ci napisać jak powiesz którą aplikacją chcesz to zakodować. W Carly jest inaczej niż w Bimmercode. Więc dokładnie mogę napisać jak wybierzesz sposób. Taniej wyjdzie Bimmercode bo interfejs kupisz już za kilkadziesiąt PLN a zrobić można sporo samemu.

Poproszę BimerCode albo Esys