Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak po niemiecku nazywaja sie "chlapacze.." :?: widzialem taka e38 i nawet ladnie wyglada. :cool2: .

moze mi ktos pomoc? :D

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

noo moze ladnie nie wygladaja ale ja jestem za chlapaczami :D

moze nie w nowszych modelach ale np. w E28 chroni i to pozadnie zreszta w E30 czu w E24 tez...

a czy w e38 wydaje mi sie ze juz nie ale zalozyc zawsze mozna :mrgreen:

moje modele
Opublikowano

bez urazy :cool2: :cool2: V12 to z mercedesa...ale ja mowie o oryginalnych chlapaczach do bmw e38 naprawde ladnie wygladaja,jestem przeciwko wiejskiemu tuningowi tzn spoilery tlumiki itp..

komplet w wawie w ASO to 560zl..tu troche taniej ale wiesz po to jest forum zeby pogadac i dowiedziec sie np czy to nie kiszka :D :D :D

tobie sie nie podoba ale z drugej str robie to dla siebie wiec...zastanawiam sie tylko czy po moim obnizeniu sie nie pozrywaja..

Opublikowano

wiec dla tych ktorzy wola e38 z chlapaczami lub nie proponuje zobaczyc jak to wyglada.

wejdz na str "ebay.com" w wyszukiwarke wpisz ten nr" 180039164347 "

[/img]

Opublikowano
kierunki fajne,ale z tymi chlapaczami..moze masz racje..zobacze jak trafia mi sie na ebay za dobre pieniadze to kupie..zawsze moge je zdjac,a jak nie to nie.. :D