Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Spędziłem już 7h przy kompie i nadal nie mogę rozwiązać swojego problemu. Wymieniałem niedawno szybę w swoim BMW E38. Była pęknięta od kamienia a przed zimą pomyślałem że warto ją zamienić na nową by nie trzasła na mrozie. W swoim aucie mam czujnik deszczu. Do wymiany wszystko było ok. Po wymienieniu szyby(nie w ASO:-() okazało się że czujnik nie pracuje, nie dość że czekałem na szybę 7 dni bo oczywiśćie chciałem z miejscem na czujnik deszczu i z zielonym pasem to jeszcze coś nie działajavascript:emoticon(':cry2:')

Crying or Very Sad. Człowiek który mi to robił powiedział że muszę pojechać do BMW by wtrysneli mi jakiś żel czy coś w tym stylu... NIe wierzę trochę kolesiowi no ale jak narazie nie miałem czasu by się wybrać do ASO więc proszę napiszcie coś mądregojavascript:emoticon(':modlitwa:')

javascript:emoticon(':modlitwa:')!!! Czy może poprostu ten gość popsuł mi mój czujniczek i chce się wykręcić???

Opublikowano

Według mnie musisz podjechać gdzieś na podpięcie pod kompa.

Czasami po odłączeniu czujnika i ponownym wpięciu musi on zostać aktywowany właśnie poprzez komputer serwisowy.

Możesz mieć także wadliwy czujnik w nowej szybie.Ja właśnie tak miałem i zdiagnozowali mi to po podpięciu pod kompa, tzn. elektronika była ok. ale czujnik był żle wklejony fabrycznie w szybę i miał dużo słabszą czułość.

Skończyło się na wymianie gwarancyjnej szyby.

Powodzenia

Opublikowano
Jednak okazuje się że czujnik jest popsuty!!! uszkodzili mo go w warsztacie gdzie wymieniałem szybę!!! PROŚBA-JEŚLI KTOŚ POSIADA TAKI CZUJNIK DO BMW E-38 PROSZĘ DAĆ ZNAĆ ZA ILE MOŻE MI GO ODSPRZEDAĆ!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW BMW:-)