Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem! Chcialbym wymienic glosniki na tylnej połce ale nie mam pojecia jak mam do nich dojsc? probowalem chyba z kazdej strony i naprawde mam problem!Bardzo prosze o pomoc!

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Jeżeli masz sedana to proste jak drut. Podważasz oryginalne ,,pokrywy,, głośnika i w środku jest głośnik trzynastka. Przykręcony jest na zwykłe sróbki , które odkręcisz śróbokretem i zakładasz nowe głośniki. Operacja trwa ok 10 minut.
Opublikowano
tak samo, tez 13-stki tylko nie w "podszybiu" tylko na "poddaszu" :wink:
Opublikowano
Maskownice trzeba podwazyc i z umiarem wyszarpac w dol. Plastikowe elementy maskownic wchodza w metalowe zastrzaski i trzeba uwazac zeby tego nie polamac, ale jest to do zrobienia. Pozdrawiam :wink:
Opublikowano
Jeżeli masz sedana to proste jak drut. Podważasz oryginalne ,,pokrywy,, głośnika i w środku jest głośnik trzynastka. Przykręcony jest na zwykłe sróbki , które odkręcisz śróbokretem i zakładasz nowe głośniki. Operacja trwa ok 10 minut.

wątpie

zeby wymontowac glosniki nalezy zdemontowac boczki, potem półke i dopiero wtedy masz dostęp do mocowan glosnikow

a taka operacja trwa dluzej niz 10 minut