Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bardzo słabą pomimo, że jest najnowsza wersja.

Karta SIM nie wchodzi i nie jest czytana.

Sprzęt nie był dopasowany do mojego samochodu.

Nie chcę wypowiadać się co do ekranu, bo nie zdjęłam folii ochronnik, a ona może zaburzać odbiór. Ale na razie to nic na nim nie widać.

Na aukcji napisane jest PODCZAS KORZYSTANIA Z PROGRAMU NAWIGACYJNEGO MOŻNA JEDNOCZEŚNIE SŁUCHAĆ MUZYKI NP. Z RADIA/USB/INNE u mnie nie można, bo włączając coś z Androida radio wyłącza się, bo uruchamiany jest dźwięk po AUX.

MOŻLIWOŚĆ PRZEŁĄCZNIA SIĘ MIĘDZY ORYGINALNYM MENU I JEGO WSZYSTKIMI FUNKCJAMI A MENU BMWMEDIA

TRZY MENU DO WYBORU ID5; ID6; NBT u mnie są tylko dwa

URZĄDZENIE JEST W PEŁNI KOMPATYBILNE Z JOYSTICKIEM IDRIVE, ZARÓWNO W MENU ORYGINALNYM JAK I MENU ANDROIDA u mnie nic nie można robić joystickiem idrive w aplikacjach android, tylko dotyk

FABRYCZNY IDRIVE W WERSJI CIC MOŻE BYĆ ZMIENIONY SPECJALNĄ NAKŁADKĄ NA DOTYKOWY ! nie może, bo nie jest już w sprzedaży

Samo urządzenie wysyła dźwięk przez AUX, czego "mój" serwis nie wiedział w związku z tym nie mam dźwięku jak na razie

UDOSTĘPNIAMY PROFESJONALNĄ INFOLINIE TECHNICZNĄ taka profesjonalna, że Pan nie wiedział jak wkładać kartę SIM, ani jak włączyć android auto