Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hejka,

Koledzy bedę zaraz zamawiał do produkcji X3 M40d i nad dwoma rzeczami się zastanawiam:

1. Jakie fotele wybrać, czy fotele M są wygodne i czy po jakimś czasie nie wkurza to że wbijają się boczki w uda czy jednak fotele sportowe są lepsze ?

2. Czy warto dopłacać do skóry Merino ? Czy Vernasca daje radę i po zrobieniu kilometrów i lat jest w lepszym stanie ?

pozdro :)

Edytowane przez ans01
Opublikowano
Ja mam już w drugiej BMW Merino, i polecam. Innej nie chcę. Minus taki, że trzeba dbać bo jako, że jest to skóra półotwarta wszystko łapie (pot, tłuszcz itp). Więc ja raz na miesiąc oddaje na pranko i impregnację.
Opublikowano
hejka,

Koledzy bedę zaraz zamawiał do produkcji X3 M40d i nad dwoma rzeczami się :

1. Jakie fotele wybrać, czy fotele M są wygodne i czy po jakimś czasie nie wkurza to że wbijają się boczki w uda czy jednak fotele sportowe są lepsze ?

2. Czy warto dopłacać do skóry Merino ? Czy Vernasca daje radę i po zrobieniu kilometrów i lat jest w lepszym stanie ?

pozdro :)

Mogę być fotele M ale KONIECZNIE z podparciem lędźwiowym ...mam trzeci rok w skórze Vernasca i wyglądają super (na początku zaimpregnuj jeśli używasz granatowych jeansów).