Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich.

Wiem że moje pytanie może wzbudzic różne emocje.

Tłumacze temat : samochód raczej używany w zimie i na zimę jest komplety innych 19 z zimową opona. W lecie robione małe trasy ale szkoda mi ładnych zimówek. Potrzebuje kupić coś budżetowego tak aby była pewność że napędy nie oszaleją i nie trzeba ich będzie zaraz zmienić przez problemy z x-drive. Potrzebuje coś kupić nowego. Czy ktoś z was może mi coś polecić na takie koła ??? Może ktoś z forumowiczów już coś przetestował i był zadowolony. Bardzo proszę o podpowiedź. Nie skreślam czegoś ,, chińskiego,,. Tył szerszy : 285/45/R19 , E10x19EH2 , IS21 DOT BMW 6778587

Przód : 255/50/R19 , E9Jx19EH2 , IS48 DOT BMW 6778586

Opublikowano
a czego tu się bać ? E70 to nie prom kosmiczny. kupuj chińczyki i będziesz zadowolony. Co dwa lata mam nowy komplet + parę razy wymieniłem na nowy w ramach gwarancji. 0 problemów w każdym aucie.
Opublikowano

Hej.

A masz konkretne ktores do polecenia ? Żeby nie działy się cuda ? Chodzi mi o wysokość . Czy nie patrzyłeś na to bo miałeś 4x te same felgi .

Z góry dzięki za pomoc.