Skocz do zawartości

kilka błędów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to może być

C90D60

030115

E07C0A

E07C13

E12C20

check engin się nie świeci .

Opublikowano

Naprawdę ciężko poszukać, nawet wkleić w google wujka, czy się nie chce..... I podać rocznik model silnik, z opisu nie ma info.

https://bmwfault.codes/

Chyba już nie pojeździ.

Opublikowano
  • Autor
Dziękuje za super poradę (kolego pomogłeś :duh: ) , zanim napisałem ten post , odwiedziłem tą stronę i nic mi ona nie pomogła , dlatego też zwróciłem się o pomoc na FORUM BMW . Liczyłem na odpowiedź typu dokręć to , zajrzyj tam albo to ci się kończy . Co do opisu samochodu to mój błąd (zapomniałem).
Opublikowano

https://bmwfault.codes/XMLDiagView?doc=MgAwADAAMAAwADAANgA0ADIAOQA1ADgAMAAwADQA

Jest cały opis o co chodzi jeden jw.. Skasuj błędy pojeździć tydzień i zobacz co masz ponownie.

Masz problem raczej z napięciem, większość błędów tyczy elektryki, jak szyby, czujniki wentylacji etc. Może miałeś słaby aku, skasuj i sprawdź.

Opublikowano
  • Autor
No i ta odpowiedzi coś wnosi do tematu bo zdarzyło misie 2 razy że na wyświetlaczu pojawiła sie komunikat o jakimś upływie prądu czy coś takiego , tak jakby coś brało prąd . Auto odpala bez problemu od strzała . Aku jest od nowości . Będzie 6 lat. star stop mam wyłączony wiec powinien mieć lżej.
Opublikowano
  • Moderatorzy
Jak masz Akumukator od nowości i jeździłeś krótkie dystanse zwłaszcza z wyłączającym się silnikiem (Start/Stop) to już powinieneś myśleć o jego wymianie.

Będziesz Miał Wydatki