Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Na wstępie zaznaczę ze jestem kompletnym laikiem wiec jeśli popełniam błędy w nazewnictwie bądź wytłumaczę to jak typowa ‚baba’ to błagałam o zrozumienie :lol: weszłam w posiadanie BMW f10 2010 kilka dni temu. Mieszkam za granica co nie ułatwia mi znalezienia osoby która ogarnie taka błachostke? A mianowicie za każdym razem kiedy odpala się ekran, pojawia się inne menu? Raz jest

-cd/ multimedia

- radio

- info o pojedzie

- ustawienia

A następnym razem pojawia się :

-cd/multim

- radio

- telelefon

-kontakty

- BMW service

- info o pojeździe

- ustawienia

Stad moje pytanie dlaczego za jednym razem jest wersja tak uboga a za następnym (tez nie zawsze) pojawia się menu trochę „bogatsze”.

Następne pytanie odnośnie telefonu-Bluetooth. Łączy z Bluetooth ale nie ma audio?

Dzięki za zrozumienie i odpowiedz!

Pozdrawiam!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nue masz czasem problemu z modułem bluetooth? Znajduje się w bagaźniku, przykrecony do nadkola. On ci ginie jak nie masz opcji KONTAKTY, TELEFON i BMW SERVICE.

Opcje streamingu po BT, bedziesz miala jak ten moduł w nadkolu to COMBOX, jeśli to MULF2HI to streamingu nie będzie.

Po zdekodowaniu VIN też bedzie wiadomo czy masz COMBOXA.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Używasz zawsze tego samego kluczyka?
Opublikowano

Tak kluczyk zawsze ten sam.

I dziwi mnie fakt ze mimo niewyswietlającego się telefonu, Bluetooth i tak się łączy automatycznie bo połączenia przychodzące przekazywane są na głośniki w aucie.

Opublikowano
Niestety wyglada to jakas usterke, wypada sie podpiac do kompa i zrobic diagnostyke....jesli jestes w Niemczech lub Nl moge pomoc
icon4.png