Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie

Jest to mój pierwszy wpis i moje pierwsze BMW. Mam jedynkę z 2005r. I od 3 dni zauważyłem problem w nim. Mianowicie jak jest zamknięty i próbuje go otworzyć z kluczyka to otwiera mi się bagażnik. Za każdym razem go zamykam po czym odpalam silnik i po kilku metrach znowu się otwiera. Zamykam go i jadę dalej już bez otwierania bagażnika. Kolejne otwarcie następuje po zgaszeniu silnika i wyciągnięciu kluczyka z tego slotu. Strasznie jest to irytujące. Czy miał ktoś taki sam problem jak ja albo czy wiadomo co mam zrobić, żeby to naprawić ?192.168.0.1 router login 192.168.1.1

Edytowane przez ShannonGabriel
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Paszczaku ten post byl już na tym forum identyczny chyba ze trzy razy. Zaesze wkleja go patafian z jednym postem i angielskiej nazwie. Nie wiem co to ma na celu, ale w różnych dzialach co jakis czas taki post powstaje. Wklej sobie w wyszukiwarke tytuł i zobacz, że jest identyczny z poprzednim, jak i treść postu. Takze nie ma co sie trudzić z odpisywaniem :D

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=164&t=386520&p=2788855