Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanko mam bmw725tds full opcja łacznie z telefonem jak go uruchomic nie widzi karty jak sie włozy pokazyje tylko alarmowy numer112.Kupilem autko w sierpniu zapewniano mnie ze telefon dziala ale szczerze powiem ze nie sprawdzalem i pewnie to był moj błąd.Prosze czy ktos wie co jest grane z tym i jak go uruchomic?
Opublikowano
jak nie można uruchomić tel to pewnie stary model tel masz, włuż karte do czytnika w bagażniku ALE karta musi być stara taka z tamtych lat wtedy pujdzie na nowej nie ma szans ja w poprzedniej 7 miałem ten sam problem ale zdobyłem taką karte i działało najlepiej sprubuj od jakiegoś znajomka co dawno ma talefon ze starym nr np taki co sie zaczyna 602 z Ery rozumisz początkowe karty i wtedy na 100 proc pujdzie
BMW sie nie psuje
Opublikowano
Ja mam E38 z 98' i działa u mnie karta HEYAH. Kupiłem sobie zestaw startowy za 20 zł włożyłem kartę do gniazda(po podniesieniu tel mam miejsce gdzie należy wsunąć kartę-nie należy jej wyrywać z oryginalnej dużej formy-tak jak kupujesz zestaw startowy, wyjmujesz z pudełka i działa bez problemu). Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

telefon

jeżeli masz 'starą' słuchawkę w podłokietniku - to pod słuchawką masz slot na duże karty - ale on akceptuje TYLKO karty starego typu - wycofane że sprzedaży - konkretnie chodziło o wysokośc napięcia pracy tych kart podajże 5V - wszystkie obecne psrzedawane maja napięcie coś koło 3V i przedni slot ich nie widzi. W E38 po prawej stronie kufra ZA Radiem za welurową wukładziną - odegnij ją jest mały czarny moduł telefonu ze szczeliną na kartę - ona obsługuje wszystkie nowe karty. BNie zabieraj się do tego bez latarki - bo za chiny nie odnajdziesz szczeliny. ale ona tam jest

pozdro

• 3 lata później...
Opublikowano
witam tez mam taki problem z telefonem, choc to troche dziwne , nie chodzi na zadnej karcie tylko na jednej z plusa ktora jest mi potrebna w komorce ,, probowalem na innych w wszystkich sieciach i nic,,,, tu kolega cos pisal o module tylko gdzie dokladnie go szukac?????????
  • 3 miesiące temu...