Skocz do zawartości

E87 oglądanie filmów na CD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam e87 z roku 2010 z

0606 System nawigacji Business ona jest z stałytm ekranem i idrive, nazywa się CIC.

Mam też aktywny video in motion, nagrywam filmy przez nero jako vcd najniższą prędkością 10x i próbowałem na PAL oraz NTCS i nic z tego po włożeniu pokazuje mi że brak wideo.

Co robię źle?

Przerabialiście to może.

617efdcac9fe0.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie wiem jak to jest w wersji Business, ale w wersji Professional oryginalne filmy DVD lub z gazet dzialaja bez problemu. Avi itp na bank nie dzialaja. Reszty nie sprawdzałem.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Może tylko DVD obsługuje a nie VCD
Opublikowano
  • Autor
Nagrywałem na dvd ale spróbuje jeszce raz nie tworząc menu, VCD nie chce coś odtwarzać.
Opublikowano
  • Autor
Nie wiem jak to jest w wersji Business, ale w wersji Professional oryginalne filmy DVD lub z gazet dzialaja bez problemu. Avi itp na bank nie dzialaja. Reszty nie sprawdzałem.

A czy da się to zamienic z bussiness na profesional wystarczy tylko to radio na dole co wchodzi płyta wymienić?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie mam pojęcia, ale jednostke na bank musuisz wymienić. Prawdopodobnie też ekran. Szkoda kasy bo ze 1500-2000 tysie na kompletnie nie funkcjonalny sprzęt wywalisz.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Nie mam pojęcia, ale jednostke na bank musuisz wymienić. Prawdopodobnie też ekran. Szkoda kasy bo ze 1500-2000 tysie na kompletnie nie funkcjonalny sprzęt wywalisz.

Nie to bez sensu wolę zmienić na androida