Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest w miare dobrze wyposazony i nawet ladnie wyglada trzeba by zobaczyc na zywo a i cena tez w miare dobra jak za ten rok w koncu ostatni rok produkcji kombi z tym silnikiem :wink:

dzieki Dixi , że mnie oświeciłeś :norty: :nana: :cool2:

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano (edytowane)
hehehe spox :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a co juz zrezygnowales z E32 :worried: :?:

ze mną to jest tak , że mam bardzo rozrzutne upodobania (byle autko się mieściło w rocznikach 85-93 - wiadomo o co chodzi ;) )... u siebie znajdę zastosowanie za równo dla E32 jak i E30 touring - po prostu się rozglądam .

a odnośnie E32 to jestem na weekend umówiony na oględziny autka naszego kolegi z forum , Cosmo ... pożyjemy zobaczymy

Edytowane przez Mehow
Opublikowano

hmm kolega cosmo pewni ma zadbana swoja E32 i zapewne ci sie spodoba chociaz zobaczymy..

ale zycze szybkiego znalezienia zadowalajacej cie BMW :cool2:

PS. fajnego merca sprzedajesz :mrgreen:

moje modele
Opublikowano

A gdzie te relingi z opisu bo jakoś ich nie widzę ? Jak znajdę chwilę to podjadę zobaczyć ale nie obiecuję bo mamy we wrocku stan kryzysowy jeśli chodzi o korki w mieście ! Wszędzie remonty !

:duh:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
A gdzie te relingi z opisu bo jakoś ich nie widzę ? :

to są tzw opisy komisowe :dance:

ak znajdę chwilę to podjadę zobaczyć ale nie obiecuję bo mamy we wrocku stan kryzysowy jeśli chodzi o korki w mieście ! Wszędzie remonty !

:duh:

dzięki wielkie :cool2: