Skocz do zawartości

PILNA PROSBA O RADE - FELGI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie , kupilem felgi 17" do BMW E39. Byly sciagniete z E39 ! ale do mojej E39 nie pasuja !!!. Na moich ALU 15 teraz co mam pisze 8J15 a te co kupilem sa orginalne BMW 7J17 i za cholere nie pasuje otwor centrujacy na felge !!! . porazka !! czy jest jakis sposob zeby to zamontowac w mojej E39 ?? nie wiem co mam robic :( :cry2: :cry2:
Opublikowano (edytowane)

nie da sie nalozyc na piaste koła . na oko widac ze jest za mały otwor we feldze ??? ale jak to mozliwe skoro koła byly sciagniete z E39 ?? czy mozliwe za tam byly na E39 np. 540 ??? a ja mam 523 ?? przeciez to chore jest... zeby nie pasowalo :(

sa jakies nakladaki czy cos ??

Edytowane przez pawelkrak
Opublikowano
Nie ma mozliwosci bez pomocy tokarza tego zrobic, ale skoro fele do e39 :doh: Moze poprzedni wlasciciel zostawil pierscienie centrujace na felgach a Ty tego nie zauwazyles ?? w co watpie....
Opublikowano
Najwiekszy otwór środkowy ma e39 a ty masz jeszcze większy nie kapuj :jawdrop: zmierz piaste i podaj rozmiar.

Przesledz dokladnie ten temat - za mala srednica a nie za duza.....

Opublikowano
Witam otwór centralny e34 to 72,5 mm

a e39to74 mm wstawisz dystanse i po problemie :cool2:

Jakie dystanse :lol: :lol: jak cos to pierscienie centrujace.....

Ale przeciez Pawel napisal ze nie moze zalozyc felgi na piaste !!

Opublikowano
Najwiekszy otwór środkowy ma e39 a ty masz jeszcze większy nie kapuj :jawdrop: zmierz piaste i podaj rozmiar.

chdziło mi oto że e39 ma największy otwór centrujacy jesli to są felgi ze 39 jak na zdjęciu to czy były modele z jeszcze wię kszą piastą bo koledze nie wchodzą -więc wracamy do tokarza.[/url]

Opublikowano

UFFFFFFFFFFF ;)

jakis głupek czyt. niemiec zalozyl sobie FELGI od E36 do mojej E39 i zalozyl dystanse z inną srednica piasty stąd moj klopot . sorry za zamieszanie. koła juz smigaja na BECI i jest bajka :norty:

pozdro.

a ja myslalem ze to org. felgi od E39 mialem :duh:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem dokładnie ten sam problem. I nie mam dobrych wiadomości bo poprostu musialem jechać wymienic felgi na większe :/ Porażka, ale co poradzić.

Pozdrawiam !