Skocz do zawartości

Kontrolki otwartych drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,mam pytanie,otóż mam niedługo tą maszynkę i ktoś mi podpowiedział,że nie palą mi się kontrolki od otwartych drzwi,wiecie te duże na pulpicie. czy jest możliwe,że tu po prostu takiej opcji nie było?

523i z 97r. i wyposażenie jest całkiem całkiem - żaden golas,czy ktoś coś wie?

Bogdan28
Opublikowano

Witam

Ja mam wlasnie E-39 z 1997 roku i niestety nie posiadam takowej kontrolki. W ksiazce figuruje to jako wyposazenie dodatkowe w tym roczniku.

A z checia bym sobie ja dolozyl. Tylko nie wiem gdzie sie z tym udac bo w ASO to wiadomo, ale cena kosmos :)

Opublikowano
a poco ci jakas kontrolka przecież jak są dzwi albo coś tam nie domknięte to wyskakuje komunikat na liczniku i gong robi pęęęęęęęę a nie jakieś kontrolki to nie ford
BMW sie nie psuje
Opublikowano
U mnie też nie ma ale jak nie domkniesz drzwi to światło nie zgaśnie.Też moze bym dołożył jak się da e39
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
hallo skąd wy te auta bierzecie ,jest jakas specjalna linia na zamówienie że nic w nich nie ma, jak w E 39 nie ma podstawowych żeczy? ja takich modeli nie widziałem. te co widziałem mają wyświetlane te komunikaty i inne pierdoły
BMW sie nie psuje