Skocz do zawartości

jak dziala vebasto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i pozdrawiam!!!!!

Panowie mam problem w E32.

Czy ktos zyczliwy mogl mi powiedziec jak sie wlacza ogrzewanie postojowe "vebasto"?

Byl bym bardzo wdzieczny za podpowiedzi

Opublikowano
ale jak sie wlacza to nic nie leci, moze jeszcze jais inny pszycisk?
Opublikowano

tak mam jestem pewny

nie leci cieple powietrze, wlaczaja sie tylko diody przy pokretlach , ale zadne powieysze nie leci ani cieple ani zimne ,tak jak by nie dzialalo

Opublikowano
ja ci może naswietle jak to ma działac sterowanie jest w bordzie sterownik w bagażniku pompa pod podłogą tylnego siedzenia agregat własnie gdzie jest agregat u mnie w E 38 pod lewym nadkolem a w E 32 chyba na prawej podłuznicy i jak ustawisz czas najpierw ma sie włączyć rozpalić agregat nadmuch w kabinie pompa wody elektryczna pompa paliwa pod autem tak tyka trwa to chwile i jak sie rozpala z wydechu agregatu lecą zpaliny bo to na paliwo jest tak to miej wiecej wygląda
BMW sie nie psuje
Opublikowano
jeszcze jak bys mi powiedzial ile mniej wiecze trwa ten caly proces od wlaczenia czasomierza do momentu ciepla to byl bym ci bardzo wdzieczny :cool2:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
witam a jak ustawić pokrętła na panelu czy wogule trzeba (temperatura,ustawienia nawiewu auto czy inne i regulacja nawiewu czy musi buc na max) tak sie pytam bo teraz kupiłem nowy aku do webasta no i chce to wyprubowac bo tamtego roku tego nie uzywałem dzięki