Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Jestem od Grudnia posiadaczem samochodu BMW X1 F48 z 2017 roku. Sprowadzony z USA. Ostatnio wyskoczył mi komunikat o zabezpieczeniu pojazdu przed stoczeniem. Będąc pod pracą skrzynię biegów ustawiłem nie na P tylko N włączyłem przycisk ręcznego i od tamtego momentu cały czas wyświetla mi się komunikat o błędzie. Pojechałem do ASO - Podłączyli do komputera i diagnoza była jednoznaczna, cały element do wymiany ( przycisk do wciskania ręcznego ). Koszt 2700 zł + ich wymiana ( robocizna ) 3500 zł. Trochę złapałem się za głowę. Dlatego postanowiłem napisać tutaj z zapytaniem czy w okolicach Warszawy ( Gocław, Wawer ) znacie jakiegoś polecanego mechanik który naprawi to nie za miliony monet ? Przy okazji chciałbym sprawdzić zawieszenie bo mam wrażenie że coś mi stuka z jednej ze stron oraz tarcze i klocki za 3500 tys. km do wymiany.

Będę wdzięczny za pomoc.