Skocz do zawartości

Problem z odpalaniem w 520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam BMW e34 520i i mam czasami problem z odpalaniem. Jak chce zapalic auto to czasami odpali ale sie meczy jakby paliwa brakowalo i gasnie. Natomiast jak ponownie chce zapailc to juz OK i chodzi normalnie. Robi mi sie tak raz na 2, 3 dni niezaleznie od pory i czasu.

Wymienilem filtr paliwa, swiece, pompa jest ok, i paliwo tez tankowalem na roznych stacjach.

dzieki z gory za pomoc

Opublikowano
przeczytaj na przepływce co pisze simens czy bosch jeżeli simens to w nich pada czujnik temperatury i sie dzieją rano przy odpale takie rzeczy z boschem może być co inne dlatego trzeba pisać simens czy bosch
BMW sie nie psuje
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
marek760i ja mam ten sam problem z odpalaniem a przplywomiez mam siemensa po nocy jak jest chlodno ciezko pali trzba dlugo krecic ale jak juz odpali to kolejne odpalania bez problemu czy o znaczy ze przeplywomierz do wymiany :?: :?: :?:
Opublikowano

No i czas zlego odpalania sie skonczyl tak jak w ubieglym roku. Minal pazdziernik i odpala za kazdym razem normalnie. Nie wiem co jest moze moje BMW ma tak jak czlowiek z wrzodami bola na jesien a pozniej przechodzi. Nastepnym razem jak sie to bedzie powtarzac czyli w przyszlym roku zmienie przeplywomierz i zobacze czy to pomoze.

Pozdrawiam i dzieki.