Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z klimatyzacja na nogi. Jeśli ustawie automatyczna klime na najniższa temperature 16 stopni leci mroźne powietrze na nogi, wystarczy pół stopnia więcej czyli 16,5 zawsze poleci ciepło. Problem u kierowcy, pasażera i z tylu. Co to może być ??
  • 1 rok później...
Opublikowano

Cześć,

Mam ten sam problem. Zdarzyło mi się to rok temu i teraz w listopadzie, nie wiem czy to wina temp zew. czy jakiś błąd w sterowaniu grzanie/chłodzenie.

Włączam klimatyzację w trybie auto, to na część środkową chłodzi a na część nóg i podszybie czuć ciepłe powietrze. Na dniach chcę do tego usiać i spróbować rozkminić.

Opublikowano
Cześć, u mnie również trwało to pare miesięcy, a później samo się naprawiło. Do dnia dzisiejszego chodzi prawidłowo, a nic nie zrobilem, nic nie wymieniłem. Nie mam pojęcia co to było. Byłem u jednego mechanika, ale odesłał mnie do BMW. Tam niestety nie byłem. Jak znajdziesz przyczynę daj znać. Dzięki i pozdrawiam.