Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako nowy tutaj możliwe, że nie znalazłem podobnego tematu. Prosiłbym wtedy o nakierowanie, będę bardzo wdzięczny.

Pytanie może trywialne ale zawsze wolę się poradzić ekspertów zanim dokonam jakiegoś zakupu.

Dostałem kamieniem w prawy klosz i niestety pękł. Nie chcę wymieniać przez taką usterkę całej lampy, finansowo trochę bez sensu.

Pytanie mam jakie są dokładnie różnice w kloszach przed i po lifcie?

Na allegro aukcje opisane są 03-07 albo że pasują do wszystkich.

Z tego co widzę po całych lampach różnica jest tak jak na zdjęciu poniżej. Czy te "paski" to część klosza i czy to jedyna różnica?

obraz-2021-06-09-213818.png

Z góry dzięki za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest część klosza ale brewka jest chyba trochę inna niż w przedlifcie a to już część klosza

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Jeśli kupujesz sam "klosz" to nie ma różnicy. Jeśli kupisz z tym plastikiem co jest zaznaczony w kuleczku to też nie problem. Jeśli będzie z polifta to lutownica w dłoń i bardzo łatwo zamienisz ze swoim starym. Sama szyba jest taka sama. Brewki też da się przełożyć choć nie wiem czy przed i po lifcie się różnią.