Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robilem dzisiaj wiazke klapy bagaznika ta wiazke co idzie od diversity do auta prawa strona tam gdzie mamy swiatlo stopu . We wtyczce mam 10 przewodow w nowej jak i starej ale z sufitu schodzi 9 przewodow a glownie chodzi o przewod niebieski z zoltym paskiem . Nie dziala mi teraz otwieranie z kluczyka a wczesniej dzialalo tylko szyba sie nie otwierala . Co jest grane ?? Stara i nowa wiazka ma tyle samo przewodow a po rozebraniu starej izolacji wiazki z sufitu wszystkie stare przewody sie rozlecialy bo byly popekane . Z sufitu schodzi 9 przewodow a ja mam 10 Nie moge teraz znalezc z sufitu tego przewodu . wczesniej wszystko dzialalo tylko szyba sie nie otwierala . Teraz sie otwiera ale auto nie zamyka sie z pilota . Zwalilem podsufitke i dalej ida tez 9 przewodow . Moze masy sie gdzies lacza w jedna Moze ktos cos madra glowa wie co jest grane . Nie mam juz sily . Siedzialem cala sobote aby to zeobic gdzie teraz wszystko dziala co nie dzialalo a teraz z pilota auto sie nie otwiera a wczesniej bylo ok . Foty dla uwagi . Prosze was o pomoc bo juz jestem bezradny . Dziekuje

390af0fc5e9da865med.jpg

715d5fff4c764741med.jpg

a3b4942b181c0debmed.jpg

fe14bda3e0ac7b1amed.png

f151449d19dd8303med.jpg

fe7182c7a55a7d4cmed.jpg

07642691619260f3med.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tam nie ma czasem dwuch kabli o tych samych kolorach? Mogłeś je pomylić.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Juz ogarnoete . Temat zamykam . Winny byl bezpiecznik 59 oraz 77 Wszystko smiga jak powinno . Dla info innych przewod niebiesko zolty jest tylko w liftach w niektorych wersjach wyposazenia. Normalnie pin jest z kawalkiem wiazki ale nie podlaczony i to mnie zmylilo