Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem ostatnio przedni zderzak m-pakietowy. jakość wykonania oraz spasowanie samego zderzaka jest bardzo zadowalające. Problemem są jednak nadkola, pomiędzy zderzakiem a nadkolem jest 3cm szpary :( .

Zakładał ktoś do siebie w ostatnim czasie taki zderzak (net-cars) i może polecić jakieś zamienniki nadkola? Może ktos miał podobny problem i jakoś to zdrutował, żeby wyglądało to całkiem przyzwoicie :mrgreen: ? Oryginalne używane nadkola są praktycznie nie dostępne, a cena nowych jest przerażająca :| .

Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam

Opublikowano
Sam czytałem o tym gdyż również planuję zakup przedniego mpakietu (tylnego pewnie też) i z tego co wiem to właśnie nadkola też trzeba zmienić, sam mam w obserwowanych aukcję: https://allegro.pl/oferta/zderzak-bmw-e39-95-04-m-pakiet-m5-mpakiet-hal-nad-6760180461 od razu dodam, że to nie żadna reklama bo nie mam pojęcia jakiej jakości to jest, meritum mojej wiadomości jest to, że tam SĄ nadkola. Zakładam więc, że kupiłeś tańszy zestaw bez nich, poszukaj w aukcjach, pewnie znajdziesz same nadkola od nich też.