Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

1. Poszukuje ostatnio internet mechanizmu bo swój niestety po próbie naprawy młotkiem rozwaliłem, tak był zapieczony ten mechanizm i trafiłem na coś takiego. Co sądzicie ? 2 x tańszy niż na allegro oryginał. Warto ryzykować? Nowy zamiennik i 12 mies gwarancji.

https://auto-macha.pl/produkt/bmw-3-e91-mechanizm-wycieraczki-tylnej

2. Jak zapobiec aby tak sie stało w nowym mechanizmie bez względu na to czy wybiore oryginał za 390zł czy zamiennik za 209zł. Podobno są jakieś dawane uszczelki, doradzi ktoś albo rzuci linkiem?

Opublikowano
Szukaj na portalach ogloszen z cala klapa tylnia, osobno Janusze zycza sobie po 200+ za mechanizm, mi sie udalo dogadac z jedym panem z ogloszenia zeby wyciagnal mi mechanizm i kupilem go za 50.
Opublikowano

Aktualizacja:

Wybór padł na nowy zamiennik, pasuje idealnie. Teraz pogoda deszczowa wycieraczkę tylna używam, działa bez zarzutu.

Jeśli ktoś się zastanawia nad używką za 200zl, lepiej kupić nowy zamiennik za 200zl z gwarancją 12 mięs