Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów, mam problem z E46 328i, wczoraj po ruszeniu usłyszałem głośny huk i silnik zgasł. Po ponownym odpaleniu falują obroty i słychać tak jakby lewe powietrze? Na wyższych obrotach słychać to dosyć mocno, na niskich, czyli ok. 400-600, zaraz przed zgaśnięciem, nie słychać praktycznie w ogóle.

Przesyłam odnośnik do filmu jak to mniej więcej wygląda: https://youtu.be/fVq7BAIhKBE Na komputerze wydaje mi się, że słychać nieco lepiej niż na telefonie. Samochód musiał też zostać odpalony awaryjnie na gazie przy niskiej temperaturze, stąd kapiący gaz z wtryskiwaczy (na benzynie miał straszne problemy, żeby w ogóle odpalić, ale po nagraniu filmu odpalił normalnie na benzynie i było dokładnie to samo). Gaz firmy STAG.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro stwierdziłeś nieszczelność to wypada ją znaleźć i usunąć. Ogólnie nie zadałeś nawet pytania :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.