Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jestem nowy na forum i to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość :)

Przymierzam się do zakupu F30 i zastanawiam się na jakie wyposażenie zwrócić uwagę, a w które można doposażyć auto stosunkowo łatwo i tanio po zakupie?

Ogólnie im lepsze wyposażenie tym lepiej, ale z takich ważniejszych rzeczy to zależy mi na:

- reflektory xenon lub led

- zewnętrzny pakiet wizualny m performance / m pakiet

- duże navi

- tempomat

np. mając do wyboru auto bez xenonów/ledów ale za to z m pakietem vs odwrotna sytuacja to chyba taniej jednak wziąć auto z reflektorami lepszymi bo zderzaki chyba łatwiej i taniej wymienić? No i jaka jest jakość zamienników? Reflektory chyba lepiej jednak oryginalne ale zderzaki myślę już nie byłoby problemu założyć jakieś imitacje.

Ogólnie prosiłbym o porady w kwestii wyposażenia. Ciężko mi samemu określić co można tanio dodać, gdzie zamienniki się opłaca bo nie widać różnicy itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.