Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Przymierzam sie do kupna tego auta ale w związku z tym ze mieszkam w drugim końcu Polski chciałbym się Was zapytać czy ktoś wie coś o tym aucie ew mieszka w pobliżu ?

http://www.allegro.pl/item130201586_bmw_730_benzyna_gaz_stan_bdb.html

Będe wdzięczny za wszystkie informacje.

Pozdrawiam

Paweł

Edytowane przez Pawel735
Opublikowano

CENA :shock: :shock: :shock:

Jezeli jezdzi tak jak wyglada na zdjeciach, a jej stan techniczny nie budzi zastrzezen, to nad czym sie zastanawiac ? :shock:

seria siedem, jak dla mnie :twisted2:

pzdr,
Opublikowano

No wlasnie sie zastanawiam nad tym czy jeździ tak jak wyglada.Dzwoniłem do gościa i nie wspomina o wielu problemach - ale z drugiej strony nikt tego nie robi.Wszystko okaże się na miejscu, a ja nie chce sie zbytnio rozczarowac poniewaz mam 700 km w jedna strone,stad zadałem to pytanko na forum bo szkoda byc 400 zł w plecy gdyby sie okazało ze cos z nią nie gra.

A swoją drogą fajnie wygląda i grzech jej nie kupić za te pieniądze :)

Opublikowano

Dokladnie, ogladalem juz ja pare razy na allegro ... dobra sztuka. :D

Jezeli nikt by sie nie znalazl z checia pomocy, ja nie mieszkam jakos strasznie daleko i moglbym podjechac porobic dodatkowe zdjecia, zrobic jazde probna i obejrzec auto dokladnie.

Mi tylko nie podchodzi automat - wolalbym manuala ..

Zastanawia mnie jedynie ten panel od ogrzewania, zadko spotykany w E32 w takim zestawieniu .. :roll:

Co o tym myslicie ?

pzdr,
Opublikowano

Dzięki kolego za chęc pomocy, ale poczekajmy bo może któryś z chłopaków jeździł już to oglądać ponieważ nie chciałbym Cię fatygować.

Ten panel od ogrzewania występował w e32.Jak autko nie ma klimatyzacji to ma taki panel.

Opublikowano
Dzięki kolego za chęc pomocy, ale poczekajmy bo może któryś z chłopaków jeździł już to oglądać ponieważ nie chciałbym Cię fatygować.

Ok, nie ma problem ... rzeczywiscie, moze i ktos juz ogladal lub ma blizej niz Ja.

Ten panel od ogrzewania występował w e32.Jak autko nie ma klimatyzacji to ma taki panel.

Faktycznie, jest tak jak piszesz ..

Pomylilo mi sie z E34 :doh:

pzdr,
Opublikowano

z Gdańska to tak nie bardzo bo jest jakies 100pare kilosów . Ja mam od siebie 40km do Lęborka . Bardzo chetnie pomogę ale nie obiecuję czy czas znajdę - ewentualnie przyszły weekend o ile będzie jeszcze do kupienia .

Zadzwoń i dowiedz się czy gościu bedzie miał czas w weekend

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz