Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Syn wlozyl do gniazda zapalniczki srubokret zaiskrzylo i gniazdo przestalo dzialac

Czy ktos wie gdzie znajduje sie w modelu e38 bezpiecznik od gniazda zapalniczki

albo jakis schemat elektryczny do e 38

Zgóry dziękuje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pokrywie pudełka (pudełek) bezpieczników jest opis funkcji bezpieczników.
Kai
Opublikowano

Jest opis

ale niestety tam jest wszystko oki wszystkie bezpieczniki pod maska sa dobre zy gdzies jeszcze jest bezpiecznik od gn iazda zapalniczki???

a tak wogole to ten opis mam po francusku a nie za bardzo lapie ten jezyk :)

Opublikowano

Czy W 7 ce z 99 r.bezpieczniki sa porozrzucane pocalym samochodzie? :shock:

Chyba masz skrzynke z bezpiecznikami?Po prostu sprawdz ktory jest walniety i wymien!

A jak nie znajdziesz.to wez probnik albo przyrzad i podlacz sie do zapalniczki a z drugie strony w skrzynecce szukaj polaczenia.

pozdrawiam.Oczywiscie probnik musi miec wlasne zrodlo zasilania.

pozdrawiam

Opublikowano

DZIEKI ZA RADE

PRZEDEWSZYSTKIM SPRAWDZILEM BEZPIECZNIKI W SKRZYNCE POD MASKA ALE NIESTETY TAM NIE MA BEZPIECZNIKA OD GNIAZDA ZAPALNICZKI , GDYBY TO BYLO TAKIE PROSTE TO NIE TROL BYM D...!!!!!

NIE MAM POJECIA GDZIE MOZE BYC TEN BEZPIECZNIK DLATEGO PYTAM ,NAPRZYKLAD W NIEKTORYCH BMW JEST POD SIEDZENIEM W INNYCH W BAGAZNIKU A JA BYM BARDZO CHCIAL WIEDZIEC GDZIE JEST W MOJEJ

Opublikowano
a radio Ci działa??, mi jak walną bezpiecznik od zapalniczki to i radio zgasło, ale bezpiecznik był z prawej strony pod maską wymieniłem i obie rzeczy działaja, jeśli niebedziesz mógł znaleść to zadzwoń do serwisu i zapytaj poprostu gdzie są jeszcze bezpieczniki poza tymi miejscami co sprawdziłeś
  • 2 tygodnie później...